Fax:

023/311-383

Email:

Adresa:

23000 Zadar, Široka ulica 1/lll

Najava 55. Međunarodnog obrtničkog i poduzetničkog sajma u Celju 2023.

Hrvatska obrtnička komora organizirat će i sufinancirati sa 50% cijene standardno uređenog izložbenog prostora kolektivan nastup članova HOK-a na 55. Međunarodnom obrtničkom i poduzetničkom sajmu u Celju 2023. , najvećem obrtničkom sajmu u Republici Sloveniji i široj regiji, koji će se održati od 13 . . . – 17. rujna 2023. godine na prostoru Celjskog sajma u gradu Celju.

Međunarodni sajam u Celju je respektabilna sajamska izložba s preko 1.000 izlagača iz 34 države Svijeta , s velikom posjetom sajmu ( 80.000 posjetitelja iz preko 40 država Svijeta ) te je mjesto kvalitetne prezentacije proizvoda i usluga za obrtnike i poduzetnike koji žele u direktnom kontaktu s potencijalnim kupcima. . . provjeriti kvalitetu svojih proizvoda i usluga, s ciljem izvoza te dolaska do novih poslovnih kontakata za buduće poslove.

Izložbeni program sajma u Celju obuhvaća: poslovne susrete, međunarodna predstavljanja, strojeve i opremu za drvo i metal, opremu od inox-a, elektrotehniku, preradu plastike, gume, obradu metala, strojogradnju, prehranu i ugostiteljstvo, izradu alata za obradu drva, plastike i metala, namještaj i unutarnje uređenje, završne radove u graditeljstvu, alate za uređenje doma i okolice, energetiku, opremu za prehrambenu industriju, mehanizaciju sela, građevinsku mehanizaciju, montažne kuće, proizvode široke potrošnje, IT opremu, stare zanate i tradicijske obrte, turizam ...

U prilogu Vam dajemo pregled osnovnih pokazatelja sajma te informacije i uvijete nastup u 2023. godini i molimo da iste proslijedite potencijalno zainteresiranim obrtnicima i poduzetnicima.

Napominjemo da su u prilogu dvije prijavnice za sajam- jedna za članove HOK-a koji imaju pravo sufinanciranog nastupa na sajmu u organizaciji HOK-a, druga za tvrtke koje nisu članovi HOK-a i koje, budu li prijavljivale nastup, imaju punu, ne sufinanciranu cijenu nastupa u organizaciji HOK-a.

Uz prijavnice tu je i privola za davanje i korištenje osobnih podataka izlagača samo u svrhu priprema, prijava nastupa i promidžbe izlagača HOK-a na sajmu u Celju 2023. godine.

Informacija vezana uz obradu podataka izlagača za 55 Međunarodni obrtnički i poduzetnički sajam Celje 2023

Informacije i prijavni materijal vezani uz organizaciju i sufinanciranje nastupa članova HOK-a na 55 Međunarodnom obrtničkom i poduzetničkom sajmu u Celju 2023-POK i UO

Prijava izlaganja za 55 Međunarodni obrtnički i poduzetnički sajam u Celju 2023_članovi HOK-a

Obrtnička komora

Zadarske županije

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

DIGITALNO POSLOVANJE OBRTNIKA

PORTAL OBRTNOG REGISTRA

Image

DIZAJN I ODRŽAVANJE: Point Web Factory

     Službene mrežne stranice Obrtničke komore Zadarske županije