Fax:

023/311-383

Email:

Adresa:

23000 Zadar, Široka ulica 1/lll

Wine EnoGASTRO VIP Event ponovno u Zadru!

2 Zadar

Šest uzastopnih godina Wine EnoGASTRO VIP Event piše fantastične priče diljem Hrvatske te se tradicija u Zadru nastavlja i ove godine.

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera ugostit će Wine EnoGASTRO VIP Event 15. ožujka 2022. godine početkom 14. sata. Program edukacije i druženja traje do 19 sati.
 
Iznimno kvalitetan edukativni program obogaćen je vrlo posebnim edukacijskim gastronomskim prezentacijama raznih lokalnih specijaliteta.
 
Ulaz je BESPLATAN, no moguć isključivo gostima koji su dobili pozivnicu te su se prijavili na na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Događaj će se održati u skladu s tadašnjim aktualnim COVID-om!
 
Partneri projekta su Falkensteiner hotel & Spa IADERA, Zadarska županija, TZ Zadarske županije, Grad Zadar, Obrtnička komora Zadarske županije, Hrvatska turistička zajednica, HGK ŽK Zadar, pokrovitelji projekta su Ministarstvo turizma i Ministarstva poljoprivrede.
 
Vlasnici HORECA objekata (hotela, restorana, konoba,...) direktori hotela, nabave, FB manageri,.. koji žele biti dio našeg događaja mogu se obratiti s iskazanim interesom i upitom na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Kako biste na vrijeme saznali sve o događajima pozivamo Vas da našu stranicu WINE ENOGASTRO VIP EVENT pratite na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu!
Cjelokupni program, popis govornika i predavača, kuharskih Chefova, partnera kao i sve ostale informacije možete pronaći na našoj web stranici https://www.dantes.biz/
 

Obrtnička komora

Zadarske županije

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

DIGITALNO POSLOVANJE OBRTNIKA

PORTAL OBRTNOG REGISTRA

Image

DIZAJN I ODRŽAVANJE: Point Web Factory

     Službene mrežne stranice Obrtničke komore Zadarske županije