Fax:

023/311-383

Email:

Adresa:

23000 Zadar, Široka ulica 1/lll

24. specijalizirani međunarodni sajmam SASO 2021.,Split, Spaladium arena, od 10.11.-13.11.2021.  

Pozivamo Vas  da na vrijeme rezervirate svoje mjesto na 24. specijaliziranom međunarodnom sajmu SASO 2021., vodećem gospodarskom događaju u Hrvatskoj, koji će se održati u Splitu, Spaladium arena, od 10.11.-13.11.2021.

 SASO je sajam koji se održava u vrijeme pripreme za sljedeću građevinsku sezonu i sezonu opremanja objekata, pa je pravo vrijeme za napraviti kontakte i ugovoriti poslove na jednom mjestu tijekom četiri dana trajanja.

 Sajam SASO omogućava nakon stanke uzrokovane Covidom ponovni i dugoočekivani susret poslovnih partnera, starih i novih, u pozitivnoj atmosferi najavljenih ulaganja u splitsko-dalmatinskoj županiji u graditeljstvo i infrastrukturu kroz sljedećih nekoliko godina, i na tragu uspješne turističke sezone koja još traje.

Pravo je vrijeme za predstaviti novitete za sljedeću sezonu za opremanje objekata, ugovoriti poslove te osigurati isporuke za sljedeću sezonu, a nastavno na rekordnu sezonu ove godine koja još traje, te se predviđa još uspješnija sljedeća.

Sajam obrtništva i male privrede

Tematska cjelina: Sajam bazena i opreme za bazene posebno će okupiti tvrtke specijalizirane za djelatnost koja je u znatnom porastu u Hrvatskoj, a nakon turističke sezone pravo je vrijeme za ponuditi proizvode i usluge za nove investitore.

Bogat konferencijski program dodatna je prilika obratiti se potencijalnim grupama: investitorima u turizam, investitorima u obnovu objekata svih namjena, arhitektima, građevinarima, obrtnicima, i stručnoj javnosti.

Pored izlagačkog dijela, na sajmu SASO 2021. očekuje Vas bogati program stručnih konferencija i radionica: 17. Dan Arhitekata, 13. Dan građevinara u suorganizaciji sa stručnim partnerima gdje će se popratiti aktualne teme vezano za arhitekturu i graditeljstvo.

Projekt publika: u sklopu projekta Publika poslati ćemo pozive na specijaliziranu ciljanu publiku, zainteresiranu za obnovu i izgradnju objekata, opremanje objekata, noviteta u industrijama te ugovaranje poslova za sljedeću godinu, te načiniti dodatan korak ka Vašem zadovoljstvu i poslovnosti sajmom SASO 2021. Šaljemo pozive na baze arhitekata, građevinara, izvođača radova, hotelijera, ugostiteljskih objekata, vila za odmor, trgovaca, obrtnika iz 4 dalmatinske županije.

Ukoliko želite iskušati snage sa konkurencijom, plasirati nove proizvode, pokazati ono najbolje što imate, osvojiti novi tržišni prostor, pronaći nove partnere i učvrstiti odnose sa postojećima sajam SASO 2021.  Vam kvalitetom svojih izložaka i bogatim stručnim programom konferencija i radionica omogućava da budete dio najznačajnijeg gospodarskog skupa u regiji, da ostvarite svoj poslovni potencijal.

Uvrstite sajam SASO 2021. i pridružite nam se na ovom kvalitetnom projektu koji udovoljava zahtjevima modernog tržišta tako što ćete zakupljivanjem izložbenog prostora ostvariti nove poslovne mogućnosti i kontakte.

 Uložite samo četiri dana u unapređenje svog poslovanja.

 Uređenje štanda vrši tvrtka Štand expo d.o.o., tel.01/6636415,  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Za sve Vaše sugestije stojimo na raspolaganju i spremni smo ih zajednički realizirati.

Srdačan pozdrav.

Sanja Vuković Veić, dipl.oecc.

Direktorica

---------------------------------------------------------

SAJAM SPLIT
Poljička cesta 20b / HR – 21000 Split
Tel:   +385 /0/ 21 435 540
Fax:  +385 /0/ 21 435 533
Mob: +385 /0/ 91 43 555 40

-----------------------------------------

www.gastfair.com

www.sasofair.com 

Obrtnička komora

Zadarske županije

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

DIGITALNO POSLOVANJE OBRTNIKA

PORTAL OBRTNOG REGISTRA

Image

DIZAJN I ODRŽAVANJE: Point Web Factory

     Službene mrežne stranice Obrtničke komore Zadarske županije