hok logo mobile22.03.2020. U rubrici „Aktualne mjere, upute i obrasci – COVID19“ Hrvatska obrtnička komora za svoje članove objavljuje sve aktualne mjere, uvjete, dokumentaciju i odgovore na najčešća pitanja vezana uz poslovanje u novonastaloj situaciji uzrokovanoj širenjem koronavirusa, kako bi obrtnici na jednom mjestu imali sve informacije.
 

Zbog iznimno velikog broja upita obrtnika, za vas smo pripremili odgovore na najčešća pitanja za objavljenu mjeru HZZ-a, Potpora za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenima Koronavirusom (COVID-19).

Zahvaljujemo zamjenici ravnatelja Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje, Marini Nekić i cijelom njezinom timu na pomoći oko provjere informacija koje smo prikupili.  

Kompletnu dokumentaciju možete preuzeti ovdje https://www.hok.hr/gospodarstvo-i-savjetovanje/aktualne-mjere-obrasci-i-upute-covid19/aktualne-mjere,

a za vas smo pripremili odgovore na najčešća pitanja https://www.hok.hr/gospodarstvo-i-savjetovanje/aktualne-mjere-obrasci-i-upute-covid19/upute 

i primjere popunjenih obrazaca koje možete pronaći ovdje https://www.hok.hr/gospodarstvo-i-savjetovanje/aktualne-mjere-obrasci-i-upute-covid19/obrasci.

Pozivamo vas da redovno pratite informacije na  stranicama HOK/ KORONAVIRUS -NOVOSTI

Obavijesti

Newsletter

Dobrovoljno članstvo

become-a-member

Uvjeti poslovanja u EU

Vaša Europa
           New Picture

FACEBOOK

Besplatno savjetovanje o poslovanju u obrtu
telefon: 072 000 026
fax: 01/48 06 675
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tko je online 

Imamo 156 gostiju i nema članova online

BAZA OBRTNIKA

          
Baza obrtnika, web adresar,
burza ponude i potražnje,
proizvodno zanatstvo, ugostiteljstvo..

OBRTNI REGISTAR

      

www.portor.hr

PORTAL OBRTNOG REGISTRA

Scroll to top