Ispis

hok logo mobilePodsjećamo obrtnike da na web stranicama
 Nacionalnog stožera civilne zaštite i Vlade RH
 https://www.koronavirus.hr/  prate ažurne i provjerene informacije.

Također, sve nove prijedloge i upite vezane uz poslovanje u novonastalim okvirima možete poslati na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Hrvatska obrtnička komora putem svog sustava obavještavanja članovima šalje informacije, čija je pravodobnost naročito važna u ovim izvanrednim okolnostima.

Pozivamo obrtnike koji nisu u sustavu evidencije kontakata (e-mail adrese i telefonske brojeve) da ih dostave svojim matičnim udruženjima te na taj način dobivaju sve aktualne informacije iz područja obrtništva.

Velik broj predloženih mjera od strane Hrvatske obrtničke komore usmjerenih rasterećenju obrtnika već je usvojen, a Hrvatska obrtnička komora svim raspoloživim sredstvima i dalje aktivno radi na prijedlozima konkretnih mjera kojima će zaštititi svoje članove te im osigurati održavanje stabilnog poslovanja.

Za vas smo izradili popis mogućnosti vezanih uz poslovanje i radne procese te predloške koji su važni za postupanja u novonastaloj situaciji te ih je moguće preuzeti niže.

predlošci za odluke obrtnici.docx

PRILAGODBA RADA I MOGUĆNOSTI POSTUPANJA OBRTNIKA.pdf