cosmoprof 202003.02.2020Obrtnička komora Zadarske županije u suradnji sa pripadajućim udruženjima obrtnika organizira zajednički posjet stručnoj manifestaciji  za frizere i kozmetičare Cosmoprof u  Bologni (Italy).
Troškove prijevoza autobusom, za svoje članove,  u potpunosti pokriva Obrtnička komora Zadarske županije zajedno sa pripadajućim udruženjima obrtnika.
ODGOĐENO»Obavijesti

Cijena aranžmana za učesnike iznosi 990,00 kn. Ulaznica za sajam Cosmoprof, iznosi 480 kn, plaćanje u agenciji ili mogućnost kupnje online po sniženoj cijeni - 40 eura https://www.cosmoprof.com/ticketing/
Za prijavu i dodatne informacije o načinu plaćanja potrebno je kontaktirati agenciju Terra travel iz Zadra, na tel.023/ 337-294, mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Program 14.-16.2020.

  1. dan – 14.03. - ZADAR – FIRENCA – MONTECATINI TERME.
    Polazak u noćnim satima iz Zadra s parkirališta iznad ŠRC Višnjik. Noćna vožnja autocestom do Firence uz povremene pauze. Po dolasku odlazak u razgledavanje grada zajedno s lokalnim vodičem. Nakon razgledavanja slijedi slobodno vrijeme za samostalno istraživanje grada. U dogovoreno vrijeme polazak autobusom prema Montecatini Termama. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.
  2. dan – 15.03. - MONTECATINI TERME – BOLOGNA COSMOPROF – MONTECATINI TERME
    Doručak. Posjet sajmu COSMOPROF, koji predstavlja vodeći sajam industrije ljepote s brojnim izlagačima iz cijeloga svijeta s ponudama za frizere i prateću kozmetiku, kozmetičare i wellness industriju. I ove godine očekuje vas veliki broj izlagača koji su posvećeni svim granama industrije ljepote: parfumerija i kozmetika, prirodno zdravlje, oprema za kozmetičke salone i Spa centre, oprema za frizerske salone. Večera. Nakon večere zajednički odlazak u MONTECATINI ALTO, slikovito mjestašce na brežuljku iznad Montecatini Termi s kojeg puca predivan pogled. Za kraj dana predlažemo opuštanje uz poznate talijanske aperitive aperol ili campari spritz. Povratak u hotel. Noćenje.

     3. dan – 16.03. - MONTECATINI TERME – LUCCA – BARBERINO MCARTHURGLEN DESIGNER OUTLET – ZADAR
         Doručak. Nakon doručka odjava iz hotela i polazak prema LUCCI. Po dolasku kratki obilazak grada zajedno s lokalnim vodičem. Kraće slobodno vrijeme za kavu ili šetnju zidinama 
         grada. U dogovoreno vrijeme polazak autobusom do BARBERINI MCARTHURGLEN OUTLETA. Zadržavanje 2 i pol sata. Nastavak vožnje prema Hrvatskoj. Vožnja autocestom uz
         zaustavljanja. Povratak u Zadar u kasnim večernjim satima.

Obavijesti

obrtnikplus 208x328

Newsletter

Dobrovoljno članstvo

become-a-member

Uvjeti poslovanja u EU

Vaša Europa
           New Picture

FACEBOOK

Besplatno savjetovanje o poslovanju u obrtu
telefon: 072 000 026
fax: 01/48 06 675
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tko je online 

Imamo 38 gostiju i nema članova online

BAZA OBRTNIKA

          
Baza obrtnika, web adresar,
burza ponude i potražnje,
proizvodno zanatstvo, ugostiteljstvo..

OBRTNI REGISTAR

      

www.portor.hr

PORTAL OBRTNOG REGISTRA

Scroll to top