„Zeleno-plavo“ u Požegi, 18.siječnja, manifestacija je koja se već 13. godinu za redom održava uz tradicionalno Vincelovo u Požegi. Jedinstven je to način kada se spaja kontinentalna i primorska Hrvatska kojom se prigodom predstavlja eno i gastro bogatsvo.Mnogobrojnim posjetiteljima i gostima riječi pozdrava uputili su predsjednik Obrtničke komore Požeško-slavonske županije Anto Bilobrk, požeško – slavonski župan Alojz Tomašević, gradonačelnik Požege Darko Puljašić i predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec te pomoćnik ministra turizma Robert Pende.

Manifestacija se održala u organizaciji Obrtničke komore Požeško-slavonske županije, Grada Požege, Turističke zajednice Grada Požege, Udruženja obrtnika Požega, Udruženja obrtnika Pakraca i Lipika. Manifestacija povezuje jadransku i kontinentalnu Hrvatsku i nudi promociju gastro delicija svih dijelova Hrvatske. Posebno je istaknuta  promocija proizvoda hrvatskog ribarstva, a ove godine sudjelovalo je preko tristotinjak sudionika koji su predstavili svoja domaća jela. Na štandovima su se pripremale gastro delicije, a vinari Udruge Stjepan Koydl posjetiteljima su nudili svoja vrhunska vina.  Gastro ponuda izlagača bila je potpuno besplatna, vino je bilo 10 kuna, a 1 dcl vina 3 kune. 
U projektu  je sudjelovalo preko 300 sudionika od Dubrovnika, Splita, Šibenika, Zadra, Rijeke, Istre, preko Zagreba, pa sve do Osijeka, Vinkovaca i Vukovara. 

Obrtnička komora Zadarske županije prezentirala se sa fileom tune na roštilju.

 

      

Obavijesti

obrtnikplus 208x328

Newsletter

Dobrovoljno članstvo

become-a-member

Uvjeti poslovanja u EU

Vaša Europa
           New Picture

FACEBOOK

Besplatno savjetovanje o poslovanju u obrtu
telefon: 072 000 026
fax: 01/48 06 675
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tko je online 

Imamo 154 gostiju i nema članova online

BAZA OBRTNIKA

          
Baza obrtnika, web adresar,
burza ponude i potražnje,
proizvodno zanatstvo, ugostiteljstvo..

OBRTNI REGISTAR

      

www.portor.hr

PORTAL OBRTNOG REGISTRA

Scroll to top