32 kongres ugostitelja i turistickih djelatnika hrvatske obrtnicke komore largePozivamo vas na 32. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore (HOK), koji će se održati od 24. do 26. studenoga u Šibeniku, u hotelu „Ivan", u turističkom naselju Solaris.
Na Kongresu se predviđa sudjelovanje velikog broja ugostitelja iz Hrvatske i inozemstva, predstavnika resornih ministarstava, saborskih zastupnika, županijskih čelnika, predstavnika komorskog sustava te drugih uglednih gostiju.
Sudionike očekuju zanimljiva izlaganja i rasprave predstavnika institucija i stručnjaka iz područja ugostiteljstva te komercijalne prezentacije i promocije. Kongres je ujedno prilika za razmjenu iskustva među brojnim ugostiteljima iz cijele zemlje.
 
 
Ovogodišnji koncept Kongresa donosi novine, pa će se tako prvog radnog dana održati dvije panel rasprave na kojima će ključni dionici raspravljati o važnim temama za struku. Prvi panel obrađivat će važnost korištenja namirnica lokalnih proizvođača u gastronomskoj ponudi te potencijal gastronomije u stvaranju prepoznatljivog turističkog proizvoda. Druga panel rasprava bavit će se gorućim problemom nedostatka radne snage u ugostiteljstvu i obrazovanju stručnog kadra.
 
U drugom danu Kongresa održat će se niz zanimljivih prezentacija i radionica, pa će sudionici imati priliku čuti o umijećima spravljanja najbolje kave, naučiti kako kreirati vinsku kartu za svoj ugostiteljski objekt ili pak kako izraditi koktel od domaće žestice.
 
Uz radni dio kao temelj Kongresa, planiraju se popratna događanja koja će posjetiteljima približiti ugostiteljsku i turističku ponudu domaćina, kao i proizvođača iz ostalih dijelova Hrvatske.
 
Organizacijom Kongresa na suvremen i atraktivan način želi se prije svega promovirati struka. Na Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika pozivaju se ugostitelji, turistički djelatnici, predstavnici institucija, stručnjaci iz područja, kao i ostali zainteresirani.
 
O finalnom sadržaju programa bit ćete obaviješteni putem ove web stranice.
 
 
 

Obavijesti

obrtnikplus 208x328

Newsletter

Dobrovoljno članstvo

become-a-member

Uvjeti poslovanja u EU

Vaša Europa
           New Picture

FACEBOOK

Besplatno savjetovanje o poslovanju u obrtu
telefon: 072 000 026
fax: 01/48 06 675
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tko je online 

Imamo 33 gostiju i nema članova online

BAZA OBRTNIKA

          
Baza obrtnika, web adresar,
burza ponude i potražnje,
proizvodno zanatstvo, ugostiteljstvo..

OBRTNI REGISTAR

      

www.portor.hr

PORTAL OBRTNOG REGISTRA

Scroll to top