26.03.2019. CeBOLOGNA2h frizera i kozmetičara Obrtničke komore Zadarske županije uspješno se vratio sa  posjeta međunarodnom sajmu "COSMOPROF 2019" koji se održao u Bologni ( Italy) u periodu od 16. do 18. ožujka 2019. godine.

Cosmoprof Worldwide Bologna  vodeći je  događaj za sektor profesionalne ljepote i međunarodna platforma za kozmetiku i wellness industriju.90.000 m2 izložbenog prostora  posvećeni su raznim sektorima beauty industrije: parfumerija i kozmetika, prirodno zdravlje, kozmetički saloni i spa, uređenje kose i  noktiju te oprema za frizere i kozmetičare.

Frizeri i kozmetičari - obrtnici iz Zadarske županije, zajednički, u organiziranom prijevozu autobusom, proveli su ugodan edukativni vikend u Bologni na sajmu  Cosmoprof koji je vodeći međunarodni sajam ljepote koji već više od pedeset godina okuplja izlagače iz sektora kozmetike, frizerstva i wellness-a. Na sajmu jeomogućeno  sudjelovanje u raznim prezentacijama i radionicama. Uz neophodni edukaciju obrtnice su u slobodnom vremenu istraživali ljepote Venecije  i Ravene.


Obavijesti

obrtnikplus 208x328

Newsletter

Dobrovoljno članstvo

become-a-member

Uvjeti poslovanja u EU

Vaša Europa
           New Picture

FACEBOOK

Besplatno savjetovanje o poslovanju u obrtu
telefon: 072 000 026
fax: 01/48 06 675
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tko je online 

Imamo 118 gostiju i nema članova online

BAZA OBRTNIKA

          
Baza obrtnika, web adresar,
burza ponude i potražnje,
proizvodno zanatstvo, ugostiteljstvo..

OBRTNI REGISTAR

      

www.portor.hr

PORTAL OBRTNOG REGISTRA

Scroll to top