Ispis

WINE21.03.2019.Obrtnička komora Zadarske županije suorganizator je WINE VIP EVENT - Međunarodna konferencija vrhunskih vinskih znalaca, koja će se održati 21.ožujka 2019.g. u hotelu Kolovare u Zadru s početkom u 15 sati.

WINE VIP EVENT - Međunarodna konferencija vrhunskih vinskih znalaca ima za cilj okupiti i educirati ugostiteljsku struku u vidu prezentacije vrhunskih profesionalnih međunarodnih i hrvatski predavača, govornika i sommeliera. Imena koja jako puno znače u svijetu poznavatelja vina i ugostiteljstva:

Vrhunski kuharski majstori koji su bili lani i ove ćemo se godine sa njima (nekad svi a ponekad samo netko od njih ili dva ....): Ivan Pažanin, Braco Sanjin i Hrvoje Zirojević ali osim ova tri perfektna kuhara ove godine pridružiti će nam se i drugi vrhunski kuhari.

Konferencijom želimo pobuditi svijest naših ugostitelja i turističkih djelatnika i vinara o kvaliteti naših vrhunskih vina, njegovoj važnosti u hrvatskom turizmu ali želimo i sami saznati koliko svi mi znamo o vinima. Želja nam je da ovaj event postane naš tradicionalan i nezaobilazni događaj u pripremi turističke sezone.

Event će se održati u dvije odvojene dvorane. Posebna dvorana za edukaciju a posebna za prezentaciju. Predavanje i radionice bile bi usmjerene na goste – sudionike eventa kao i na sve partnere i izlagače. Ove godine edukacija bi bila začinjena i teorijskim i praktičnim dijelom i gosti će moći veliki dio teorije odmah doživjeti tj.pretočiti ćemo u stvarnost kroz radionice.

Ovaj vrlo važan događaj za turizam, a posebno za ugostiteljsko turističku struku organiziramo pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske, Grada Zadra i u partnerstvu sa Obrtničkom komorom Zadarske županije i uz partnerstvo mnogobrojnih obrta I  tvrtki koje su prepoznale važnost i veličinu eventa.

Eventom želimo pružiti ne bilo kakvu već vrlo kvalitetnu priliku našim proizvođačima vina, sira, tartufa, pršuta, rakija, ..... da se ciljano direktno prezentiraju upravo takvom ugostiteljskom i turističkom tržišti a koje želi raditi na sebi i svome znanju i koje želi sebe, svoju ponudu i svoj rad unaprijediti.