WINE21.03.2019.Obrtnička komora Zadarske županije suorganizator je WINE VIP EVENT - Međunarodna konferencija vrhunskih vinskih znalaca, koja će se održati 21.ožujka 2019.g. u hotelu Kolovare u Zadru s početkom u 15 sati.

WINE VIP EVENT - Međunarodna konferencija vrhunskih vinskih znalaca ima za cilj okupiti i educirati ugostiteljsku struku u vidu prezentacije vrhunskih profesionalnih međunarodnih i hrvatski predavača, govornika i sommeliera. Imena koja jako puno znače u svijetu poznavatelja vina i ugostiteljstva:

  • trostruki sommelierski pobjednik Hrvatske Filip Savić,
  • dvostruki sommelierski pobjednik Hrvatske Emil Perdec i supruga Karin Rupena Perdec,
  • vrhunski znalac i jedan od najkompetentnijih hrvatskih sommeliera Mario Meštrović,
  • predavač na 1 i 2 Levelu Wine & Spirits Education Trust (pri Wine Academy Croatia) ugostitelj i sommelier – Jure Andrijašević
  • vrlo veliko ime vinske scene i profesorica frnacuskog i hrvatskog jezika Marija Vukelić
  • vrlo cijenjena vrhunska Slovenska sommelierka možda i najveće ime na prostorima bivših nam država – gospođa Mira Šemić
  • pobjednik Austrijskog prvenstva Sommelierstva od 2014-2017, i viceprvak od 2018-2021, Ambasador Champagne i diplomirani Wine i Sake Sommelier Suvad Suwi Zlatić

Vrhunski kuharski majstori koji su bili lani i ove ćemo se godine sa njima (nekad svi a ponekad samo netko od njih ili dva ....): Ivan Pažanin, Braco Sanjin i Hrvoje Zirojević ali osim ova tri perfektna kuhara ove godine pridružiti će nam se i drugi vrhunski kuhari.

Konferencijom želimo pobuditi svijest naših ugostitelja i turističkih djelatnika i vinara o kvaliteti naših vrhunskih vina, njegovoj važnosti u hrvatskom turizmu ali želimo i sami saznati koliko svi mi znamo o vinima. Želja nam je da ovaj event postane naš tradicionalan i nezaobilazni događaj u pripremi turističke sezone.

Event će se održati u dvije odvojene dvorane. Posebna dvorana za edukaciju a posebna za prezentaciju. Predavanje i radionice bile bi usmjerene na goste – sudionike eventa kao i na sve partnere i izlagače. Ove godine edukacija bi bila začinjena i teorijskim i praktičnim dijelom i gosti će moći veliki dio teorije odmah doživjeti tj.pretočiti ćemo u stvarnost kroz radionice.

Ovaj vrlo važan događaj za turizam, a posebno za ugostiteljsko turističku struku organiziramo pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske, Grada Zadra i u partnerstvu sa Obrtničkom komorom Zadarske županije i uz partnerstvo mnogobrojnih obrta I  tvrtki koje su prepoznale važnost i veličinu eventa.

Eventom želimo pružiti ne bilo kakvu već vrlo kvalitetnu priliku našim proizvođačima vina, sira, tartufa, pršuta, rakija, ..... da se ciljano direktno prezentiraju upravo takvom ugostiteljskom i turističkom tržišti a koje želi raditi na sebi i svome znanju i koje želi sebe, svoju ponudu i svoj rad unaprijediti.

Obavijesti

obrtnikplus 208x328

Newsletter

Dobrovoljno članstvo

become-a-member

Uvjeti poslovanja u EU

Vaša Europa
           New Picture

FACEBOOK

Besplatno savjetovanje o poslovanju u obrtu
telefon: 072 000 026
fax: 01/48 06 675
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tko je online 

Imamo 122 gostiju i nema članova online

BAZA OBRTNIKA

          
Baza obrtnika, web adresar,
burza ponude i potražnje,
proizvodno zanatstvo, ugostiteljstvo..

OBRTNI REGISTAR

      

www.portor.hr

PORTAL OBRTNOG REGISTRA

Scroll to top